VAD HÄNDER HOS OSS

Vad händer hos oss?


På Hunnebostrands Vandrarhem finns det ofta något att göra! Vi har kort väg till Hunnebostrands hamn med alla dets mysiga restauranger och affärer, ligger nära flera badplatser och utflyktsmål, vi har lekplats för barnen och arrangerar ofta olika aktiviteter för våra gäster. Aktiviteterna som kommer att finnas tillgängliga i sommar listas här under:

VADHÄNDER HOS OSS ?

Grillkvällar i Stenhuggarmuseet


När ni besöker Hunnebostrands Vandrarhem finns det även möjlighet att vara med på mysiga grillkvällar i det gamla stenbrottet som ligger alldeles i närheten. Stenbrottet är numera museum och om ni är intresserade kan vi även lösa guidade turer med berättelser från Bohusläns stärka traditioner som stenhuggare. Mer information om Stenhuggarmuseet hittar du HÄR.


För större grupper fixar vi grill med egen kock och bjuder på en helkväll ni sent kommer att glömma!

Digitalguide


Digitalguiden är vår guide för dig i samhället men också för några vandringsleder. Vid information finns i reseptionen.

Skaldjurfest


Skaldjurfest kan vi arrangera. Kanske den du sent kommer att glömma!


Vi dukar upp till traditionell Bohuslänsk skaldjursbuffe och du får serverat havets havets läckerheter i en mysig miljö.


Varmt välkomna!

Badminton


Välkommen och röra på er. Spela gärna badminton på våra två planer. Racket och spelregler kan du hämta t receptionen. Gratis för dig som bor på Vandrarhemmet. Musikkvällar


Vi kommer även att arrangera musikkvällar i varma sommarnätter. Mer info om detta kommer längre fram!

Följ med på vandring!


Med Soteleden direkt utanför dörren är Hunnebostrands Vandrarhem det perfekta utgångsläget för sköna vandringar i Bohuslänsk natur! Frukost serveras innan vandringen tar vid och kvällen kan med fördela avslutas med en fantastisk middag på Hummerkrogen i Hunnebostrands hamn.


Hör av er till oss för mer information om upplägget!